Historien bag NETTV kanalen

Den 1. marts 2016 startede jeg www.racenettv.dk

Fra og med den 1. april 2021 til og med den 30. oktober2023 blev kanalen lånt ud til min daværende arbejdsgiver Race Media ApSv/JesperCarlsen. Betingelserne var at Race Media ApS skulle afholde alle udgifter til driften af kanalen - men tilgengæld ville de også få alle indtægter - som tilskud til min løn i ansættelses perioden. Efter jeg blev opsagt i firmaet fra og med den 30. oktober 2023 blev kanalen ikke leveret tilbage til mig. Race Media ApS v/Jesper Carlsen mente pludseligt at NETTV kanalen og retighederne til alt materialet var hans.

Derefter fulgte der 2 måneder hvor Jesper Carlsen scorede alle indtægter fra kanalen - men glemte at betale udgifterne.

Da tilbageleveringen ikke kunne foregå på frivilligt basis valgt jeg at lukke kanalen fra og med den 31/12 2023.

Alle forudbetalinger for månedsabonnementer blev refunderet. Det kunne desværre ikke lade sig gøre med årsabonnementer da der ikke var dækning på kontoen til dette.

Jeg valgte at starte en helt ny NETTV kanal racetv.dk den 1. marts 2024, og valgte at give alle årsabonnementer den tid de havde til gode + 1 ekstra måned oveni helt gratis - Det blev dog et kæmpe arbejde at få etapleret en ny kanal og lagt programmerne op igen - samt genoprettelse af årsabonnementerne. Det har desværre kostet rigtig meget tid og mange penge - men tilgengæld er alt nu tilbage i de rigtige hænder, og jeg vil sørge for at noget lignende aldrig kommer til at ske igen.

Jeg kan kun endnu engang beklage overfor alle vores kunder, men håber i stadigt vil bakke op om NETTV kanalen - så den forhåbentligt kan glæde rigtig mange af vores brugere mange år frem i tiden :-)

BEMÆRK: NETTV kanalen på www.racenettv.dk er aldrig blevet solgt - eller givet væk til Race Media ApS. Den er udelukkende blevet lånt ud i en periode. Domænenavnet har altid tilhørt mig- og gør det stadigt.  Alle programmer der har været lagt på kanalen produceret før 1. april 2021 tilhører mig, Stefan Pedersen fra Multi Video - og flere andre.  Men udelukkende programmer produceret i perioden 1.april 2021 til og med 30. oktober 2023 tilhører Race Media ApS v/Jesper Carlsen - samt kiunderne der har. betalt for programmerne. Derfor vil ogsåp kunne lægge programmer ind fra ApS tiden når kunderne giver os lov hertil.

Mvh Peter Mortensen, Stifter og Admistrator